Зарадите новац од Фацебоок-а креирањем странице


Да бисте зарадили новац на Интернету, постоји неколико начина, али постоје начини који имају компликације и који су тешки за почетнике, а за ово ћемо вам данас представити одличан начин да зарадите нешто новца од прегледања Фејсбука, само треба вам мало труда да отворите страницу итд...



Зарадите новац од Фацебоок-а креирањем странице



Колика је зарада од Фејсбука 


Ми профитирамо од Фејсбука тако што нормално отварамо страницу. Отварамо страницу из подешавања, затим бирамо нишу или одређено поље за ову страницу. Након тога комплетирамо све информације о страници у стварном стању, односно не стављамо погрешно информације у њему.


Након отварања странице, улога је да је промовише и придобије фанове на њој све док се интеракција на њој не повећа.Добијање пратилаца је кроз промоцију уплатом новца или дељењем у групама или са пријатељима.




Морате да постављате сопствени ексклузивни садржај на страницу, тако да зарада новца од Фацебоок-а захтева да имате ексклузивни садржај, морате да отпремите своје ексклузивне видео записе на њу да бисте могли да зарадите касније.


Како зарадити новац од Фејсбука

- Након што отворите страницу, морате добити више од 10.000 пратилаца на њој, тако да су ови услови, а ваша земља мора имати право да профитира од функције зарађивања новца.




- Након што испуните све услове, идете на функцију профита на страници и активирате је.




– Када пристану да профитирају и активирају функцију, огласи почињу да се појављују на вашем садржају на страници, као што су видео снимци, а ви почињете да зарађујете од њих.




- Он вам плаћа када достигнете минимални износ у банци или Паипал-у.