Преглед Гоогле мапа – апликација Гоогле мапе са истакнутим детаљима


Гоогле мапе су постале једна од најважнијих апликација у нашем свакодневном животу, посебно за путнике, тако да су сви постали зависни од ње у свакодневном животу. Пре објављивања Гугл мапа, сви су се ослањали на папирне мапе, али оне нису биле довољно прецизне , тако да су Гоогле мапе биле савршен избор.

А с обзиром на то да неке земље пате од недостатка интернета, Гугл је дао могућност коришћења апликације без интернета на мрежи тако што је сачувао мапе. 


Преглед Гоогле мапа – апликација Гоогле мапе са истакнутим детаљима


Најважније услуге Гоогле мапа


Сви мисле да апликација Гоогле мапе функционише само за лоцирање места, али постоје и друге лепе и препознатљиве функције

Где вам предлаже места за вежбање свакодневних активности и најбоље ресторане за јело укусно јело, а то је без труда или муке да их тражите унутар мапе.

Апликација ће радити аутоматски и предложити вам ово место, ви изаберете најбоље за вас, када путујете можете се сликати и препознаће место на које желите да идете.


Колико су Гоогле мапе популарне широм света


Ова услуга из Гугла је постигла велику употребу, пошто су њени корисници достигли око 5 милијарди корисника широм света.


Сви су постали зависни од ове апликације, без изузетка, стари и млади, а то је због луксузних предности које пружа услуга, и то веома бројних, за које сада знамо.



Најистакнутије карактеристике апликације Гоогле мапе



  • Могућност претраживања ресторана, продавница и познатих места за забаву Гоогле Мапс АПИ.
  • Сачувано је место рада или дом на који је пријављен.
  • Можете да делите локацију у њој са породицом или пријатељима.
  • Функција гласовне претраге, лако је доћи до места које желите само гласом.
  • Идентификујте места фотографисањем.
  • Једна од најистакнутијих карактеристика апликације Гоогле Мапс је коришћење апликације без интернета, можете приступити преузетим мапама.
  • Доступан потпуно бесплатно на Гоогле Плаи-у.