Најбоља апликација за прегледање са одличним функцијама УЦ претраживача


УС Бровсер се сматра једном од најбољих апликација за прегледање због бројних предности које има и велике лакоће у прегледању. Интерфејс апликације није компликован и лак за рад. Апликација подржава све паметне телефоне и рачунаре. Иначе, у У овом чланку ћемо знати које су најважније карактеристике америчке апликације претраживача.

Најбоља апликација за прегледање са одличним функцијама УЦ претраживача



Функција преузимања видео записа


Када желите да преузмете било који видео, биће вам лако да преузмете преко нашег претраживача, јер вам он пружа ову функцију, све што треба да урадите је да одете у део апликације под називом МОЈ видео, тамо ћете пронаћи све своје видео снимке, а такође можете преузети било који видео који желите одатле.



Локални видео интерфејс



Овај интерфејс је посвећен видео снимцима преузетим на ваш телефон које сте претходно преузели, а овај интерфејс карактерише изглед времена и датума видео снимка и ниво контроле светлине видеа.



интерфејс за преузимање



Што се тиче овог интерфејса, то је интерфејс посвећен видео записима које сте преузели из претраживача, који су у процесу преузимања или су привремено суспендовани. Можете, наравно, да наставите процес преузимања у било ком тренутку.




гледајте касније интерфејс


Ако претражујете и волите било који видео, можете га оставити у реду и моћи ћете да га погледате касније. Наћи ћете га сачуваног на овој листи. Када га унесете, наћи ћете га сачуваног чак и ако је прошло много времена од снимка.


карактеристика брзине расположења


То је функција унутар апликације која вам омогућава да контролишете изглед страница, можете отказати све што није потребно
А држање свега што је потребно на страници чини прегледање брзим, али неки од ових сајтова не подржавају ову функцију.


Функција блокирања огласа

Када претражујете, сигурно ћете пронаћи различите огласе, које можете с лакоћом блокирати користећи ову функцију.


Функција прегледања Фејсбука


Ако се налазите у апликацији за прегледач нас и желите да претражујете Фацебоок, морате само да уђете у услугу Фацебоок без одласка у апликацију Фацебоок, нећете осетити разлику у коришћењу Фацебоок-а.