Како могу да профитирам од сајта Фиверр са најважнијим саветима


 

Ако желите да радите на сајту Фиверр, морате знати шта је то и како можете да радите на њему.


Фиверр је сајт сличан Фиверру, који је 2010. године покренуо Раоуф Схабаиек.


  Његово власништво је пренето на компанију Хсоуб. Идеја сајта је заснована на продаји услуга као што су дизајн, саобраћај, превођење и друге области. Када неко затражи услугу, новац се шаље на рачун продавца након што се услуга заврши. Сајт ће узети двадесет одсто провизије.

Како могу да профитирам од сајта Фиверр са најважнијим саветима



Најистакнутије услуге које вам омогућавају да профитирате од Фиверра


Да бисте постигли највише новца, морате проучити понуде које се нуде и најтраженије.

 Такође можете погледати друге чланове да видите како се услуга пружа, када сте у повоју на сајту.
Писање и превођење заузимају највећу улогу у погледу услуга на сајту.


Објаснићемо више објашњавајући ове услуге.



Професионално писање


Садржи чланке и текстове који су ваше креације и веома су креативни у њима и без икаквих правописних грешака, и јасни су и разумљиви свима који их читају, а идеје су сређене.Наћи ћете власнике сајтова и блогова највише траже ову услугу.


Думп текста


А ова услуга је гласовни снимак, који се правилно транскрибује у Ворд фајл, а да се не заборавља ниједна реч која је изговорена на гласовном снимку.Датотеку можете дати у ПДФ формату, или по жељи купца.


Услуга лектуре језика


Захтева довољно искуства и познавање арапске или енглеске граматике, по захтеву купца. Добављач ове услуге ће исправити грешке у датотекама. Ова услуга ће бити потребна власницима књига и блогова пре њиховог објављивања.


Преводилачка служба


То је један од најбољих сервиса који вам доносе новац.На пример, ако сте дипломирани професор језика, добићете више могућности и брзо ћете зарадити прве доларе.


Важни савети за успех на Фиверр-у


  • Морате пружити услугу са вештином и високом ефикасношћу да бисте освојили корисничку услугу, били успешни и ослободили се фрустрација и негативних мисли.
  • Не бирајте много области, јер ће вам то бити тешко, морате изабрати најмање две услуге високог нивоа и сигурно ћете постићи успех.
  • Морате се добро понашати са клијентом и са њим се понашати на добар начин, добро га саслушати и покушати да разумете шта он конкретно жели да би услуга успешно пружила.
  • Морате бити тачни и морате испоручити услугу у договорено време.Проверите своју е-пошту.Можда је корисник отказао услугу.Изгубићете време без користи.
  • Пре пружања услуге, морате је пажљиво прегледати да бисте били сигурни да нема било каквих недостатака или грешака.